SANT - etusivulle
 

Ongelmia digi-tv-vastaanotossa?

Selvitä ensin, onko digi-tv-vastaanoton (SD) perusasiat kunnossa. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Digita Infoon. Jos ongelma liittyy antenniin tai antennijärjestelmään, ota yhteyttä paikalliseen antenniurakoitsijaan.

Jos digi-tv-kuva ei näy kunnolla, vika voi johtua digisovittimesta, kytkennöistä, antennijärjestelmästä, antennista, antenninsuuntauksesta tai vastaanotto-olosuhteista.

Selvitä ensin itse, onko digi-tv-vastaanoton perusasiat kunnossa.

Jos ongelma ei selviä kotikonstein, ota yhteyttä Digita Infon puhelinpalveluun (020 411 7676) tai sähköpostilla info@digita.fi, jonka asiantuntijat opastavat mm. Digitan lähetysverkkoon, antennijärjestelmään ja näkyvyyteen liittyvissä kysymyksissä. Digita Infon palvelupuhelimeen soitto maksaa matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puhelu+16,9 senttiä/minuutti ja lankapuhelimesta 8,21 senttiä/puhelu+5,9 senttiä/minuutti.

Digisovittimien ja -vastaanottimien ongelmatilanteissa ja laitteiden perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä laitteen myyjään, laitevalmistajaan ja/tai maahantuojaan.

Mikäli syynä on heikko antennisignaali, antennin suuntaus tai antennijärjestelmä, ota yhteyttä paikalliset olosuhteet tuntevaan antenniurakoitsijaan.

Tulostusversio