SANT - etusivulle
 

Antennialan tekniikkapäivä Hämeenlinnassa

SANT:n perinteinen syksyn teemapäivä, jossa esillä ovat antennialan ajankohtaiset asiat. Tällä kertaa painopisteenä on T2-siirtymä ja uudet tv-jakelujärjestelmät. Lisäksi käsitellään antenni- ja teleurakoinnin ajankohtaisia kysymyksiä kuten määräys 65 B:n soveltamista käytäntöön sekä antenniurakoitsijan käytännön asennustyössä kohtaamia vika- ja häiriötilanteita. 

Tekniikkapäivän ohjelmassa esillä antennialan ja -urakoinnin ajankohtaiset asiat. Päivän yhteydessä järjestetään tuoteuutuusnäyttely.

Tilaisuus on Satelliitti- ja antenniliitto SANT:n vuosittainen teemapäivä, joka on tarkoitettu antenniurakoitsijoille, antennilaitteiden myyjille ja edustajille sekä ohjelmajakeluyhtiöille. Tilaisuus soveltuu myös muille antenni- ja tv-alan toimijoille, kuten sähkö- ja teleurakoitsijoille, alan suunnittelijoille, opetustehtävissä toimiville sekä muille, jotka haluavat ylläpitää ammattitaitoaan antennijärjestelmistä ja antenniurakoinnista. Tilaisuuden yhteydessä järjestetään tuoteuutuusnäyttely. SANT:n jäsenyritykset saavat jäsenalennuksen kurssimaksusta.

Tilaisuus järjestetään 26.10.2017 Aulangolla Hämeenlinnassa. Tervetuloa!

Kurssin tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen.    

Ilmoittautuminen myös puhelimitse numeroon 09 5476 1422/Sähköinfo Oy tai sähköpostilla: koulutus@sahkoinfo.fi.

 

  • 26.10.2017

Tulostusversio