SANT ry:n kevätinfo ja liittokokous pidettiin Tampereella 19.4.

Puheenjohtaja valmiina Pikku Kakkosen kuvauksiin.

SANT ry:n vuosittainen liittokokous ja tätä edeltävä kevätinfo järjestettiin Tampereen Mediapoliksessa 19.4.

Liittokokous päätti toiminnan painopisteistä ja valitsi hallituksen, joka toimii seuraavaan liittokokoukseen saakka. Liiton puheenjohtajana jatkaa Tero Snellman. Tarkempaa tietoa kokouksen päätöksistä lähetetään jäsenille seuraavassa jäsentiedotteessa.

Kevätinfossa tutustuttiin aluksi Ylen tuotantotiloihin. Tutustumiskierroksella nähtiin tuotantotekniikkaa eri vuosikymmeniltä, erilaisia studio- ja tarkkaamotiloja sekä eri ohjelmatuotantojen lavasteita. Kierroksen aikana keskusteltiin mm. tekniikan kehityksestä sekä erilaisten teknologiavalintojen tekemisestä ja niiden vaikutuksista. Iso kiitos Ylelle tutustumiskierroksen järjestämisestä.

Itse infossa käytiin läpi SANTin tilannekatsaus ja kuultiin Artific Intelligencen Tuomas Tikkasen esitys keinoälyn toiminnasta ja hyödyntämismahdollisuuksista. Myös urakointimaailmassa on osa-alueita, joita voitaisiin keinoälyä hyödyntäen hoitaa nykyistä sujuvammin. Esitykset löytyvät jäsenosiosta.

Seuraavia SANT ry:n järjestämiä tilaisuuksia ovat syysinfo 1.11. ja Kiinteistöjen viestintäverkot -tapahtuma 2.11. Nekin toteutetaan Tampereella.24.4.2023