Antennialan tekniikkapäivä Hämeenlinnassa

SANT:n perinteinen syksyn teemapäivä, jossa esillä ovat antennialan ajankohtaiset asiat. Tällä kertaa painopisteenä on T2-siirtymä ja televisiotoimittajien ja antenni-tv-operaattorien tilannekatsaukset. Lisäksi käsitellään antenni- ja teleurakoinnin ajankohtaisia kysymyksiä kuten määräys 65 C:n soveltamista käytäntöön sekä mobiiliverkkojen sisätilapeittoa. 

Tekniikkapäivän ohjelmassa esillä antenni- ja televisioalan sekä teleurakoinnin ajankohtaiset asiat. Päivän yhteydessä järjestetään tuoteuutuusnäyttely. (kuva Mikko Arvinen)

Tilaisuus on Satelliitti- ja antenniliitto SANT:n vuosittainen teemapäivä, joka on tarkoitettu antenniurakoitsijoille, antennilaitteiden myyjille ja edustajille sekä ohjelmajakeluyhtiöille. Tilaisuus soveltuu myös muille antenni- ja tv-alan toimijoille, kuten sähkö- ja teleurakoitsijoille, alan suunnittelijoille, opetustehtävissä toimiville sekä muille, jotka haluavat ylläpitää ammattitaitoaan antennijärjestelmistä ja antenniurakoinnista. Tilaisuuden yhteydessä järjestetään tuoteuutuusnäyttely. SANT:n jäsenyritykset saavat jäsenalennuksen kurssimaksusta.

Tilaisuus järjestetään 25.10.2018 Aulangolla Hämeenlinnassa. Tervetuloa!

Kurssin tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen.    

Ilmoittautuminen myös puhelimitse numeroon 09 5476 1422/Sähköinfo Oy tai sähköpostilla: koulutus@sahkoinfo.fi.