SETI:n hyväksymän teleurakoitsijan tunnistaa AT, A tai T -logosta.

Telepätevyyspäivä

Viestintäviraston määräyksen 65 kiinteistön sisäverkoista ja teleurakoinnista päivitysversio 65 C astui voimaan 1.2.2018. Kurssilla perehdytään määräyksen keskeisiin suorituskyky-, testaus- ja dokumentointivaatimuksiin sekä teleurakoinnin laadunhallintaan. Kurssi täyttää SETI Oy:n A-, T- ja AT-pätevyyksien ylläpitokurssin vaatimukset.

Kurssi soveltuu henkilöille, jotka suunnittelevat, asentavat tai ylläpitävät sisäverkkoja kuten antenniverkkoja ja yleiskaapelointijärjestelmiä. Myös rakennuttajat ja opetustehtävissä toimivat saavat kurssilla hyvän kuvan teleurakoinnista ja sen vaatimuksista.

Kurssilla perehdytään määräykseen 65  C ja siihen tulleisiin muutoksiin ja määräyksen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi esillä ovat mm. määräyksenmukaiset yleiskaapeloinnin ja antenniverkon vastaanottomittaukset ja uudistuneet optisen kaapeloinnin suorituskykyvaatimukset. 

Kurssi on osa Sähköinfon Oy:n kurssitarjontaa, johon SANT:n jäsenet voivat osallistua jäsenhintaan. Kursseja järjestetään keväällä 2019 seuraavasti:

2.4.2019 Tampereella

Ilmoittautuminen: puhelimitse (09) 5476 1422 tai sähköpostilla tilaukset@sahkoinfo.fi.

Ohjelma ja sähköinen ilmoittautuminen.

  • 2.4.2019