MM-kiekkolähetykset myös teräväpiirtona

Kattava antennivastaanotto saadaan UHF- (kuvassa ylempi) ja VHF- antenneilla. (kuva T.Sauliala)

VHF-antenniasennuksien kysynnän kasvuun on syytä varautua mm. MM-jääkiekon laajan markkinoinnin johdosta. MM-jääkiekko näkyy DNA:n maksu-tv-palveluna antenniverkossa Canal+ -kanavalla 2.5.2012 alkaen.

Jääkiekon MM-kisojen teräväpiirtolähetykset jäivät ilman antenniverkon jakelijaa, kun lähetysten antennijakelusta vastannut TV Viihde ilmoitti lopettavansa toimintansa. DNA ja MTV MEDIA ovat nyt sopineet jääkiekon MM-kisalähetysten jakelusta antenniverkossa. Jakelusopimus kattaa koko Suomen ja käsittää sekä normaalilaatuiset että teräväpiirtoiset lähetykset.

DNA:n maanpäällinen VHF-tv-jakeluverkko kattaa lähes 85% suomalaisista kotitalouksista. Jääkiekon MM-kilpailut näkyvät Canal+ -kanavalla, joka välitetään HD:nä VHF B -kanavanipussa muistipaikalla 95. MM-kisalähetykset käynnistyvät 2.5.2012. Canal+ Urheilu HD lähetetään VHF C-paketissa muistipaikalla 96.

Teräväpiirtokatselu edellyttää, että käytössä on Antenna Ready HD-vastaanotin ja, että maksu-tv-kortti on linkitetty. Lähetysten vastaanotto tapahtuu VHF-antennilla.

Lisätietoja:

DNA:n tiedote 2.4.2012

DNA:n antenniverkon näkyvyysaluekartta.

Lisätietoja VHF-antenniasennuksesta.

 

 

5.4.2012