DNA käynnisti VHF Pro -verkoston

DNA:n VHF -antenniverkon tv-palvelujen vastaanotto edellyttää VHF-antennia. Antennitaloyhtiössä tarvitaan usein myös antenniverkon päävahvistimen HD-kanavasäätö tai kanavakapasiteetin lisäystä.

DNA ja SANT haluavat edistää VHF-antenniasennuksia ja hyödyntää asennustoiminnassa SANT:n antenniurakoitsijajäsenten kokemusta paremmin. DNA on käynnistänyt "VHF Pro" -kumppanuusverkoston, joka toimii nykyisen DNA:n Infocare -asennusverkoston rinnalla. VHF Pro painottuu taloyhtiöiden VHF-antenniverkkoasennuksiin.

DNA:n VHF-antenniverkon 2-vaihe valmistuu 20.6., jolloin otetaan käyttöön Kouvolan lähetin ja verkon peitto laajenee 85 %:iin. DNA:n VHF-verkossa on tarjolla jo 15 maksu-tv-kanavaa, joista teräväpiirtokanavia on jo peräti yhdeksän. HD-kanavista seitsemän sisältyy maksu-tv-tarjontaan, yksi on seurattavissa maksutta DNA Welho TV-kortilla (MTV3 HD) ja yksi maksutta ilman korttia (Yle HD). Nyt on hyvä aika panostaa kiinteistöjen antenniratkaisuihin ja uudistaa ne vastaamaan nykytarpeita.

DNA:n VHF Pro -kumppanuusverkoston tarkoituksena on edistää VHF-antenniasennuksia ja hyödyntää SANT:n antenniurakoitsijajäsenten kokemusta entistä paremmin. VHF Pro painottuu taloyhtiöiden VHF-antenniverkkoasennuksiin. DNA:lta tilattavat pientalojen antenniasennuspalvelut kanavoituvat Infocare-asennuspalvelun kautta.

DNA edellyttää VHF Pro -kumppanuusverkostoon liittyvältä asennusyritykseltä SANT ry:n jäsenyyttä, Setin A- tai AT-pätevyyttä sekä DVB-T2 -mittalaitteita. Lisätietoa verkoston hyödyistä, liittymisehdoista sekä yhteydenottotiedot löytyvät SANT:n jäsensivuilta.

 

6.6.2012