Welho avaa HD-kanavia maksuttomaan katseluun loppukuun ajaksi

DNA Welho avaa lähes kaikki kaapeli- ja antenniverkossaan tarjolla olevat teräväpiirtokanavat vapaasti katsottaviksi 13.8.-1.9.2013 välillä. Katselu onnistuu tällä aikavälillä HD-vastaanottimella ilman tv-korttia ja kanavatilausta

 

DNA:n antenni- ja kaapeliverkojen asiakkaat pääsevät vertailemaan 13.8.-1.9. välillä tavallisten ja HD-lähetysten välisiä eroja, kun yhtiö avaa lähes 30 maksullista teräväpiirtokanavaa maksuttomaan katseluun. Antenniverkossa on maksuttomasti katseltavana neljä kanavaa ja kaapeliverkossa 28 kanavaa.

- Kaikkien kannattaa verrata omin silmin tavallisen lähetyksen ja teräväpiirtoisen lähetyksen eroa. Kokemustemme perusteella aidon teräväpiirtokuvan katselukokemusta pidetään paljon vaikuttavampana ja elämyksellisempänä tavalliseen lähetykseen verrattuna, yhtiön televisioliiketoiminnan johtaja Mikko Saarentaus kertoo.

DNA:n kaapeliverkossa teräväpiirtokanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD -merkitty vastaanotin. DNA:n antenniverkon näkyvyysalueella HD-kanavat näkyvät kodeissa, joissa on toimiva VHF-antenni suunnattuna DNA:n verkon lähetinasemaan sekä antenniverkon DVB-T2 Antenna Ready HD -vastaanotin. Alueen antenniurakoitsijoilta saa tarvittaessa apua antennin suuntaus- ja asennustöihin.

 

Lista DNA:n verkossa elokuussa nähtävistä teräväpiirtolähetyksistä

 

 


 

 

13.8.2013