Kaikki televisiosta - hakusivusto on avattu

Kaikki televisiosta - hakusivusto on nyt avattu julkiseksi osoitteessa www.kaikkitelevisiosta.fi.

 

Uudesta hakupalvelusta löydät televisiokanavat ja -laitteet, verkot ja operaattorit


Millaisella televisiolla näen HD-sisällöt nyt ja jatkossa? Missä kanavapaketissa on CBS Reality? Millaisen kortinlukijan tarvitsen? Näkyykö Silver HD antenniverkossa?


Jos jokin televisionkatselussa askarruttaa, vastausta kannattaa etsiä Kaikki televisiosta -sivustolta. www.kaikkitelevisiosta.fi on uusi helppokäyttöinen verkkotyökalu, joka opastaa mm. kuluttajia ja kodinkoneliikkeitä televisiopalveluiden monipuolisessa maailmassa. Sivustolta löytyy tieto siitä, mitä kanavia on saatavilla antenni-, kaapeli-, iptv- ja satelliittitelevisioverkoissa eri operaattoreilla, mistä kanavapaketista kanavat löytyvät ja mitä laitteita katseluun tarvitaan. Palvelu kertoo myös, onko kanava maksullinen vai vapaasti katsottavissa, millaisilla laitteilla kanava näkyy ja kenen operaattorin valikoimista se löytyy.


Uutta hakusivustoa esiteltiin Cable Days -seminaarissa, ja nyt sivusto on avattu kaikkien käyttöön. Sivusto on tehty yhteistyössä viranomaisten ja alan toimijoiden kanssa. Hankkeessa ovat mukana Kilpailu- ja kuluttajavirasto, liikenne- ja viestintäministeriö , Viestintävirasto sekä DNA, Elisa, Sonera, MTV, Sanoma Entertainment, Yleisradio, Digita, PlusTV, Fox International, SBS TV, URHOtv, Anvia TV, Maxivision, ETK ry, Kotek, Kuluttajaliitto ja Satelliitti- ja antenniliitto.


Hanketta koordinoi FiCom, joka vastaa myös sivuston päivitys- ja ylläpitotyöstä operaattoreilta saamiensa tietojen pohjalta. Kaikki halukkaat voivat hyödyntää hakupalvelua ja linkittää vapaasti omilta sivuiltaan osoitteeseen

www.kaikkitelevisiosta.fi.

13.12.2013