UHF-verkkoon lisää maksu-tv-kanavia

11 uutta maksu-tv-kanavaa on aloittanut lähetykset Digitan operoimassa UHF-antenni-tv-verkossa tammikuun aikana. Uusia kanavia kuten Viasat Hockey Finland, on mahdollista katsoa, kun suorittaa televisiovastaanottimen kanavalistan uudelleenhaun ja hankkii käyttöönsä maksu-tv-kortin DNA Welholta.

Uudet kanavat näkyvät Digitan D-kanavanipussa, joka kattaa 85 % väestöstä. Näkyvyysalueet ovat tarkastettavissa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalveluja www.digita.fi/nakyvyysalueet.

D-kanavanipussa lähetetään perinteisiä digi-tv-kanavia (SD-laatu) ja teräväpiirtokanavia (HD-laatu). D-kanavanipussa lähetettävien tv-kanavien katseluun tarvitaan HD-vastaanotin, jossa on Antenna Ready HD –merkintä. Lista HD-vastaanottimista löytyy nettisivuilta www.testatutlaitteet.fi.

Yhteisantennikiinteistöissä Digitan tv-verkon HD-kanavien katsominen edellyttää kanavanippujen D ja H käyttöönottoa antenniurakoitsijan toimesta mikäli tarvittavia virityksiä antennijärjestelmään ei ole tehty. Taloyhtiöiden ja pientalojen antenniverkkojen pätevät ja alueelliset erikoispiirteet tuntevat antenniurakoitsijat löytyvät SANT:n jäsenyrityshausta. Digitan valtuuttamat DigitaPRO-antenniurakoitsijat löytyy www.digita.fi/digitapro -sivulta.

Maksu-tv-kanavien tilaus
DNA Welho toimii maksu-tv-operaattorina Digitan verkossa. Lisätietoja kanavien tilaamisesta https://www.dna.fi/fi/tv-ja-viihde

Uudet kanavat:

Viasat Hockey Finland, Viasat Sport, Viasat Hockey, Viasat Golf, Viasat Sport Xtra, Viasat Film ja Viasat History, MTV Fakta, MTV Sport 2, C More Hits ja National Geographic Channel.

Lähde: Digita Oy:n tiedote 27.1.2015


 

28.1.2015