Antennialan tekniikkapäivän ohjelma julkistettu

Antennialan tekniikkapäivän yhteydessä järjestetään tuoteuutuusnäyttely. Vuonna 2017 Pasi Latva-Käyrä Tele-Tukku Oy:stä esitteli uusia antenniratkaisuja. (kuva Mikko Arvinen)

SANT:n perinteinen syksyn teemapäivä järjestetään 25.10.2018 Hämeenlinnan Aulangolla. Tällä kertaa painopisteinä ovat T2-siirtymä ja television tulevaisuus. Lisäksi esillä ovat mm. määräys 65 C ja mobiiliverkkojen sisätilapeittojärjestelemät, netti-tv:n tilannekatsaus sekä antenniverkon vaimennussuunnittelu.   

Tilaisuudessa kuullaan LVM:n, Viestintäviraston ja Ylen T2-puheenvuorot sekä televisiotoimittajien ja antenni-tv-operaattorien tilannekatsaukset. 

Iltapäivällä kuullaan mm. Viestintäviraston määräys 65 C -puheenvuoro, Nokia Oyj:n asiantuntijan mobiilisisäverkkoluento, netti-tv-tilannekatsaus sekä asiaa antenniurakoitsijan tietolaarista.

Tilaisuuden yhteydessä järjestetään tuoteuutuusnäyttely, jossa ovat mukana antennialan keskeiset laitetoimittajat ja operaattorit. SANT:n jäsenyritykset saavat tänä vuonna lisäalennuksen kurssimaksusta (yksi henkilö per jäsenyritys, kysy erikoisjäsenhintaa). 

Tilaisuus on Satelliitti- ja antenniliitto SANT ry:n vuosittainen teemapäivä, joka on tarkoitettu antenniurakoitsijoille, antennilaitteiden myyjille ja edustajille sekä ohjelmajakeluyhtiöille. Tilaisuus soveltuu myös muille antenni- ja tv-alan toimijoille, kuten sähkö- ja teleurakoitsijoille, alan suunnittelijoille, opetustehtävissä toimiville sekä muille, jotka haluavat ylläpitää ammattitaitoaan antennijärjestelmistä ja antenniurakoinnista. SANT ry:n ja STUL ry:n jäsenyritykset saavat jäsenalennuksen kurssimaksusta. 

Antennialan tekniikkapäivän ohjelma ja sähköinen ilmoittautuminen.  

Ilmoittautuminen myös puhelimitse numeroon 09 5476 1422/Sähköinfo Oy tai sähköpostilla: koulutus@sahkoinfo.fi.

 

12.9.2018