SANT ry 20 vuotta

SANT ry:n 1. hallituksen jäsenet kutsuttiin kunniajäseniksi. Paikalla olivat (vasemmalta) Matti Kylä, Veikko Lepistö, Raimo Perämaa, Risto Lindström ja Harri Gabrielsson.

SANT ry:n 20-vuotisjuhlia vietettiin 28.10.2015 Hyvinkään Rantasipi Sveitsissä. Paikalla oli noin 90 SANT ry:n jäsenyritysten edustajaa. Tilaisuudessa julkistettiin SANT ry:n uudet kunniajäsenet.

Satelliitti- ja antenniliitto SANT ry perustettiin 14.11.1995, kun Suomen Satelliittitelevisioliitto Fista ry ja ATU ry yhdistivät järjestötoimintansa. Puheenjohtaja Martti Kemppi toivotti juhlaväen tervetulleeksi viettämään ansaittua vuosijuhlaa.

SANT ry:n liittokokous oli päättänyt keväällä 2015 kutsua SANT ry:n ensimmäisen hallituksen jäsenet järjestön kunniajäseniksi. Kunniajäsenyys myönnettiin seuraaville henkilöille:

Harri Gabrielsson, Jaakko Kapanen, Matti Kylä, Veikko Lepistö, Risto Lindström, Jyri Luoma, Jukka Tiitu ja Lennart Wasström.

SANT ry:n kunniapuheenjohtaja Raimo Perämaa piti juhlapuheen, jossa hän kertoi SANT ry:n alkutaipaleesta ja toiminnan painopisteistä ja kehittymisestä.

3.11.2015