Tammelan ja Jyväskylän seudulla taajuusmuutokset käynnistyvät

Digitan antenni-tv-verkon muutokset jatkuvat helmikuusta alkaen Tammelan ja Jyväskylän alueen pää- ja täytelähettimissä.

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tammelan päälähetysasemalla torstaina 11.2.2016. Keuruun, Jämsän ja Saarijärven täytelähettimien muutokset käynnistyvät 9-11.2.2016. Jyväskylän päälähettimen rinnakkaislähetykset alkavat esitiedon mukaan 18.2.2016. Digita tiedottaa tarkemmista muutostöiden kellonajoista ja taajuusmuutostöiden aiheuttamista lähetyskatkoksista lähempänä ajankohtaa.

Nyt on tärkeää, että kyseisen alueen yhteisantennikiinteistöjen isännöitsijät varmistavat mahdollisimman pian yhteisantennikiinteistöjen antennijärjestelmien valmiuden taajuusmuutokseen.

Yhteisantennikiinteistöissä tehtävä muutoksia antennijärjestelmiin
Taajuusmuutosten vuoksi antennijärjestelmiin on tehtävä muutoksia taloyhtiöissä ja julkisissa rakennuksissa, jotka vastaanottavat televisiolähetyksiä yhteisantenniverkon kautta.

Yhteisantennikiinteistöjä hoitavien isännöitsijöiden on otettava yhteyttä paikalliseen antenniurakoitsijaan hyvissä ajoissa ennen taajuusmuutostyötä, jotta mahdollisesti tarvittavat antennijärjestelmämuutokset tai – uusinnat voidaan tehdä jo ennen antennijärjestelmän viritystä uudelle taajuudelle.

Lisätietoa:

Taajuusmuutos.fi -sivusto

SANT ry:n info taloyhtiöille

 

7.1.2016